Getuigen gezocht van dumping vaten

woensdag 23 maart 2016

Haelen - De politie zoekt getuigen die kunnen helpen in het onderzoek naar de dumping van meerdere vatten op een zandpad aan de Professor Duboisweg.

Rond 07.00 uur kreeg de brandweer woensdag melding van een voorbijganger die de vaten opmerkte in een bosgebied. De omgeving is afgezet en de brandweer heeft met behulp van beschermende kleding een eerste onderzoek ingesteld naar de vaten. Het gaat om zeventien vaten van ongeveer 200 liter en elf vaten van ongeveer vijftig liter die werden veiliggesteld. De experts van het LFO (Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen) hebben de vaten en inhoud onderzocht en geanalyseerd. Het gaat vermoedelijk om afvalstoffen afkomstig van een drugslaboratorium, nader onderzoek moet hierover definitief uitsluitsel geven.

Medewerkers van de gemeente Leudal en een gespecialiseerd bedrijf hebben de vaten veilig opgeruimd. Er bleek dat er vloeistoffen zijn weggelekt, daarom is er ongeveer 1m2 grond afgegraven. Getuigen die in de afgelopen dagen verdachte zaken hebben gezien of meer informatie kunnen geven over de dumping worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 – 88 44.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Neer | 112 alarmeringen Neer | Goedkoop Tanken in Neer | Supermarkten in Neer | Weerbericht Neer