RDW onderzoekt bijna 300 voertuigen op verkeersveiligheid

woensdag 1 juni 2016

Swalmen - Op woensdag 27 juli 2015 werd door de politie Limburg, in samenwerking met het OM Limburg en het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) een onderzoek gestart naar aanleiding van het aantreffen van gestolen voertuigen op enkele bedrijfsterreinen in Swalmen.

In deze zaak zijn tot nu toe in totaal zeven personen aangehouden, zij zijn voorlopig in vrijheid gesteld in afwachting van het rechercheonderzoek. In een gezamenlijk onderzoek tegen bestrijding van voertuigcriminaliteit roept de RDW nu bijna driehonderd voertuigen terug voor onderzoek op verkeersveiligheid. De politie is momenteel bezig met het afronden van het strafrechtelijk onderzoek en opmaken van het einddossier.

De RDW heeft het vermoeden dat zo’n 300 auto’s afkomstig van een voormalig autobedrijf in het Limburgse Swalmen, mogelijk verkeersonveilig zijn. Daarom roept de RDW deze auto’s op voor een nader onderzoek. Alle eigenaren van de betreffende auto’s krijgen hierover deze week een brief van de RDW. Het onderzoek gaat plaats vinden in de maand juni. Het autobedrijf is inmiddels niet meer actief.

Lees het volledige persbericht op de website van de RDW.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Neer | 112 alarmeringen Neer | Goedkoop Tanken in Neer | Supermarkten in Neer | Weerbericht Neer