Alerte burger helpt bij aanhouding inbrekers

woensdag 1 mei 2013

Helden - Door het handelen van een alerte burger heeft de politie dinsdagavond twee verdachten aan kunnen houden voor een woninginbraak aan de Roggelseweg.

Rond 18.15 uur werd de politie gealarmeerd door een getuige diemelding deed van een woninginbraak aan de Roggelseweg in Helden. Doordat demelderdirect de politie waarschuwde via 112 enfoto's maakte van deinbrekerskonden de verdachtenuiteindelijk worden aangehouden.

Deverdachten vluchten in eerste intantie weg bij de woning waarze ingebroken hadden in de richting van deWillem van Hornestraat. Door hetverspreiden van eenBurgernet-bericht, met duidelijk signalement, kwam ersnelbruikbare informatie van burgers binnen bij de politie. Beide verdachten zijnenige tijd later door agenten aangehouden in een woning aan de Graafschap vanKesselstraat en de Casper Verdellenstraat.

De twee aangehouden verdachten, een 39-jarige man uit Panningenen een 38-jarige man uit Helden, zijn overgebracht naar het bureau. De politieheeft de zaak in onderzoek en dankt de alerte getuige die niet twijfelde maardirect handelde door de politie te waarschuwen.2013038271

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Neer | 112 alarmeringen Neer | Goedkoop Tanken in Neer | Supermarkten in Neer | Weerbericht Neer