Getuigen mishandeling gezocht

maandag 23 september 2013

Roermond - De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een fietsster die zondagmiddag plaatsvond.

Rond 13.40 uur fietste het slachtoffer over de Akkermunthof toenzij werd gepasseerd door een zwarte scooter met daarop twee mannen. Die net vante voren bij de plaatselijk supermarkt stonden. De bijrijder trapte haar tijdenshet passeren, waarna zij met haar fiets ten val kwam. De mannen op de scooterzijn vervolgens weggereden richting de plaatselijke supermarkt. Het slachtoffer,een 16-jarige meisje uit Roermond, is naar het ziekenhuis geweest voorbehandeling aan haar verwondingen.

Getuigenoproep

De bestuurder van de zwarte scooter is een getinte man met eengespierde bouw. Hij droeg een opvallende wit petje met een donkerkleurig logovan het merk Ralph Lauren. De bijrijder van de scooter is een getinte man vanongeveer 1.80 meter groot en 19 a 20 jaar oud. Deze persoon had donkerbruinstekelhaar en droeg een donkerblauwe Masita vest.

De scooter waarop de verdachten zaten is een zwarte scooter,vermoedelijk van het merk Errox. Opvallend detail aan deze scooter is eenplaatje met soort van leeuw, welke op de voorzijde zat.

Heeft u informatie over deze zaak of kent u de bovenstaandepersonen, dan kunt u contact opnemen met de politie via het algemenetelefoonnummer 0900 - 88 44, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem te bereiken via0800 - 7000.2013086125

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Neer | 112 alarmeringen Neer | Goedkoop Tanken in Neer | Supermarkten in Neer | Weerbericht Neer