n tip over mishandeling meisje via Opsporing Verzocht

woensdag 9 oktober 2013

Roermond - Naar aanleiding van aandacht voor de mishandeling van een 13-jarig meisje, in de uitzending van Opsporing Verzocht is er via de opsporingslijn n tips binnengekomen bij de politie.

Op donderdagavond 3 oktober 2013 fietst een 13-jarig meisje rond20.30 uur over de Bredeweg. Ter hoogte van de Nassaulaan, wachten twee jongensop hun fiets rechts en komen twee jongens op haar afgefietst. En jongen fietstbewust tegen haar fiets, terwijl ze tegelijkertijd van een andere jongen die vanvoor komt een duw krijgt. Ze valt hard met haar hoofd op de stoep en terwijl zeligt wordt ze in haar buik geschopt. De jongens fietsen na de mishandeling weerweg. Het meisje is voor behandeling naar het ziekenhuis geweest en kon afgelopenvrijdag weer naar huis.

Signalement

De vier jongens zouden ongeveer 16 a 17 jaar oud zijn en donkerekleding hebben gedragen. Tenminste n van hen had een donkere huidskleur. Dedrie anderen droegen een petje waardoor een nader signalement ontbreekt. Depolitie heeft al een buurtonderzoek ingesteld, daarnaast gaat zij aan de slagmet de binnengekomen tip. Mogelijk dat er ook via het telefoonnummer (0800-7000)van Meld Misdaad Anoniem tips zijn binnengekomen.

Viadewebsite van Opsporing Verzocht is het mogelijk omdeuitzending terug te bekijken. Getuigen van de mishandeling kunnen nog steedsbellen met de politie in Roermond via 0900-8844. Dit kan ook eventueel geheelanoniem via 0800-7000.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Neer | 112 alarmeringen Neer | Goedkoop Tanken in Neer | Supermarkten in Neer | Weerbericht Neer