Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling

vrijdag 4 oktober 2013

Roermond - De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling die donderdagavond heeft plaatsgevonden op de Bredeweg. Een 13-jarig meisje uit Roermond raakte daarbij gewond en is opgenomen in het ziekenhuis.

Het meisje fietst rond 20.30 uur vanuit de Gebroeklaan naar deBredeweg. Terwijl zij over de Bredeweg fietst komen op de kruising met deNassaustraat twee jongens van links en twee jongens van rechts aanfietsen. Eenvan deze jongens rijdt vermoedelijk opzettelijk tegen de fiets van het meisje entegelijkertijd wordt zij door een andere jongen van haar fietst geduwd. Hetmeisje valt op de grond en komt met haar nek op de rand van het trottoirterecht. Daarna wordt ze enkele keren hard in haar buik geschopt. Na deze laffedaad fietsten de jongens weg in de richting van de rotonde Bredeweg met deOranjelaan. Het meisje is later naar huis gefietst en van daaruit naar hetziekenhuis gegaan. Ze is met nog onbekend letsel opgenomen. De ouders van hetmeisje hebben de politie gewaarschuwd.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van deze ernstigemishandeling. Als u inforrmatie heeft die kan helpen bij het oplossen van dezezaak of als ude mishandelinggezien heeft,kunt u bellen met de politie inRoermond via telefoonnummer 0900-8844.

2013089976

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Neer | 112 alarmeringen Neer | Goedkoop Tanken in Neer | Supermarkten in Neer | Weerbericht Neer