Met scootmobiel in vijver gevallen en overleden

woensdag 15 mei 2013

Roermond - De Roermondenaar, die vrijdagavond in een vijver aan de Olieslagerstraat terecht is gekomen, is dinsdag 14 mei in het ziekenhuis overleden.

De politie onderzoekt of de omstanders te verwijten valt dat zegeen directe hulp hebben geboden. Als je iemand hulpeloos achterlaat terwijl jehulp zou kunnen verlenen - zonder daarbij zelf gevaar te lopen - kun je daaropworden aangesproken. De hulp van omstanders bestond uit het alarmeren van dehulpdiensten door te bellen met het alarmnummer. De politie komt graag incontact met mensen die vrijdag het ongeval hebben gezien. Deze getuigen kunnende politie bereiken via 0900-8844.

Omstanders waarschuwden de hulpdiensten nadat de 58-jarige manmet zijn scootmobiel te water raakte. Politieagenten haalden de man uit hetwater en startten de reanimatie. Deze werd door ambulancepersoneel overgenomen.De man werd daarna overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft descootmobiel en de persoonlijke spullen van de man uit het water gehaald.2013041591

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Neer | 112 alarmeringen Neer | Goedkoop Tanken in Neer | Supermarkten in Neer | Weerbericht Neer