Drie mannen aangehouden na woningoverval in Panningen

woensdag 15 maart 2017

Panningen - Neer - De politie heeft dinsdagavond op de Napoleonsbaan in Neer drie mannen aangehouden kort nadat ze met geweld een woning waren binnengedrongen in Panningen. Daar dreigden ze de bewoner met een mes en een knuppel en doorzochten diens woonruimte. Ze namen een onbekend geldbedrag mee en een laptop.

Omstreeks 20:30 uur kreeg de politie een melding van de overval. De daders bleken in onbekende richting gevlucht te zijn met een personenauto. Tijdens het aanrijden naar de woning van de melder zagen politieagenten deze auto rijden over de Napoleonsbaan ter hoogte van Neer waarna deze met meerdere politievoertuigen tot stoppen werd gedwongen. De drie inzittenden werden aangehouden. Het betreft een 36 jarige man uit Weert en twee mannen van 23 en 25 jaar oud uit Heerlen.

Woningovervallen hebben een grote impact op de slachtoffers. De politie geeft de hoogste prioriteit woningovervallen en reageert dan ook meteen en adequaat op meldingen. In dit geval heeft het snelle politieoptreden geresulteerd in de aanhouding van de vermoedelijke daders. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Neer | 112 alarmeringen Neer | Goedkoop Tanken in Neer | Supermarkten in Neer | Weerbericht Neer